Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Stora kondomer

Hos Coolkondom tycker vi att det är otroligt viktigt att det finns en kondom för alla, även för dig som har en stor penis. Hos oss hittar du ledande märken, som till exempel Protex, Worlds-Best och RFSU, vilka alla har ett brett utbud av stora kondomer och köper du dem via vår hemsida så får du dem till ett mycket bra pris.

Varför är storleken så viktig?

Det finns de som tycker att det är väldigt obekvämt att använda kondom, men detta bör egentligen aldrig vara fallet. Om någon tycker att det är obekvämt, så är sannolikheten stor att personen i fråga helt enkelt använder fel storlek. En för liten kondom kan faktiskt vara riktigt obehagligt att använda eftersom den kan dra åt på ett obehagligt sätt och förhindra att man får full erektion eller utlösning. Det finns även en större chans att kondomen spricker under samlaget om man använder för liten storlek. En för stor kondom kan däremot lätt glida av och säkerheten blir därför inte lika hög som om man använder rätt storlek. En stor kondom kan även vecka sig och det kan upplevas som obehagligt. Nu behöver du dock inte vara orolig för att köpa fel storlek längre. Det finns en storleksguide på vår hemsida som hjälper dig att hitta helt rätt storlek för dig.

 

Behöver du en större kondom?

Om du har besökt vår storleksguide och upptäckt att du behöver en större kondom än den du har för tillfället, så har du kommit helt rätt. Hos oss kan du hitta stora kondomer av flera kända varumärken, som till exempel Protex och RFSU. Om du och din partner inte har några speciella preferenser vad gäller varumärke så kan ni sätta ihop ert eget paket för att prova lite olika sorter och se vad ni tycker bäst om. Detta kan göra att det blir lite extra roligt med samlag. Visst är det alltid roligt att prova något nytt, men det blir samtidigt tryggt och trivsamt på alla sätt.

 

Stora kondomer hos oss

Vi är mycket försiktiga med vad vi säljer och var det kommer ifrån här hos Coolkondom och kunden står alltid i fokus. Du och dina behov går först. Vi har noga valt ut våra distributörer och de flesta av våra produkter kommer ifrån väl etablerade och kända företag. De flesta av våra kondomer är tillverkade av naturlatex, men vi tar så klart hänsyn till dig som är latexallergiker och vi har därför även ett bra utbud av latexfria kondomer. Vi har också silikon- och vattenbaserat glidmedel om du nu skulle råka vara allergisk mot det ena eller det andra.

 

Varför använda kondom?

Genom att använda kondom så visar du att du är en omtänksam person som tänker på och tar ansvar för både din egen och din partners sexuella hälsa. Du slipper även oroa dig för att föra vidare eller själv få någon sexuellt överförbar sjukdom. När man använder kondom så är man till 97% skyddad mot oönskad graviditet. Det är dock viktigt att använda kondomen under hela samlaget. Tänk på att säker sex är det sexigaste som finns. Man kan göra det roligt och lekfullt med självlysande kondomer eller olika smak på kondomen om man nu skulle vara på det humöret. Sex och samlag är mysigt och intimt och att skydda sig betyder att man visar ansvar och att man verkligen bryr sig om varandra. Se nu bara till att alltid ha kondomer hemma och att du har rätt storlek för just dig. Det är så viktigt att både du och din partner verkligen kan slappna av under samlaget och att det fortfarande är både skönt och tryggt. Köp dina stora kondomer från oss på Coolkondom och sen behöver du inte oroa dig, bara ha trevligt!