Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Små kondomer

Kondomer finns i olika storlekar och det är väldigt viktigt att du väljer den storlek som är perfekt för dig. Anledningar till att välja rätt kondom är många, men det som kanske är allra viktigast är att det kommer att öka komforten för dig själv, men även förbättra din prestation och njutning. En för stor kondom kan glida av och leder på så sätt till osäker sex. Hos Coolkondom.se tycker vi att det är otroligt viktigt att man hittar en kondom som passar perfekt och vi är övertygade om att det finns en kondom för alla. Hos oss hittar du ledande märken, som till exempel Protex, Worlds-Best, RFSU och andra märken som alla har ett brett utbud av små kondomer.

Varför använda en mindre kondom?

Anledningen till att du vill använda en mindre kondom är kanske att du faktiskt tycker om att kondomen sitter åt lite extra hårt. Se bara till att den inte sitter alltför hårt, så att det gör ont. En annan anledning är så klart att du har en mindre penis och vill undvika att kondomen glider av. Storleken kan därför vid just detta tillfälle faktisk ha en ganska stor betydelse. Om unga killar säger att de tycker att kondomer är för små, så viftas det ibland bort som skryt. Och så kanske faktiskt är fallet ibland. Killar skämtar ganska ofta just om storleken. Men det är i grund och botten en viktig fråga. Det finns ingen penis som är så stor så att man inte kan använda kondom, eftersom kondomerna är så töjbara. Kondomen kan dock kännas för trång, men då är det oftast tjockleken som är problemet. Det kan också vara formen på penisen som gör det svårt att hitta en kondom som passar, eller storleken på ollonet som gör det svårt att trä på kondomen. En kondom är runt 18 centimeter lång och få penisar är längre än detta när de är erigerade. Medellängden ligger på runt 13-15 centimeter. Om ståndet ändå skulle vara längre än penisen är detta oftast inget problem. Den enda risken är att kondomen kan glida upp på penisskaftet under samlaget, men man bör vara uppmärksam på att den faktiskt kan glida av. Om man har en kort penis kan det kännas lite mer besvärligt. En del tycker att det känns obehagligt om kondomen skrynklar sig vid penisroten. Ett sätta att lösa detta på är att dra kondomen så att den även sitter över pungen. Om det känns ok just för dig vill säga. 

Hur mäter man?

Hur väljer man då rätt storlek på kondom? Jo, först så mäter du längden på din fullt erigerade penis. Du mäter från roten på penisen och markerar sedan hur långt det är till toppen. Sedan mäter du omkretsen. Det är oftast omkretsen som verkligen spelar någon roll när det gäller vilken storlek på kondomen du bör använda. Lättaste sättet att göra detta på kan vara att använda en bit snöre och linda det runt den tjockaste delen av din erigerade penis och sedan mäter du helt enkelt längden på snöret. Sedan går du går du in på vårstorleksguide för att se vilken storlek som passar just dig. Kondomen ska helt täcka din penis och den ska även ha något mindre omkrets än din egen så att den sitter åt lite grand och inte glider av.

Olika typer av små kondomer

Bara för att du vill ha en liten kondom så betyder det så klart inte att du bara har en produkt att välja på. Det finns ett brett utbud av olika typer av små kondomer och det kan vara bra att prova lite olika för att se vad som verkligen passar dig och din partner. Det finns helt vanliga kondomer, tunnare kondomer, raka kondomer, tjockare kondomer, kondomer med smak och så vidare. Du kan i stort sett få vilken typ av kondom du vill, men i mindre storlek. Hos Coolkondom är alla kondomer tillverkade i latex och av bästa kvalitet.

Varför använda kondom?

När du använder kondom så slipper du oroa dig för att föra vidare eller själv få någon sexuellt överförbar sjukdom. När man använder kondom så är man också till 97% skyddad mot oönskade graviditeter. Tänk dock på att det är väldigt viktigt att ni använda kondomen under hela samlaget.

Handla hos Coolkondom

Coolkondom går in för att göra det så behagligt som möjligt för dig och din partner att ha sex. Men vi försöker även göra det så behagligt som möjligt när det gäller att beställa kondomer från oss. Du är därför helt anonym när du handlar från oss och ditt paket kommer till din dörr i en helt neutral försändelse, så det finns ingen som ens kommer att kunna gissa sig till innehållet. Returadressen som anges kommer också att vara neutral, liksom texten som står vid ditt kontoutdrag. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt och vanligtvis tar det bara 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder på kostnaden för leverans om du beställer för mer än 250 kronor.