Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Medium kondomer

De flesta kondomer som finns på marknaden idag är av storlek medium. Detta är av naturliga skäl. De flesta killar faller nämligen inom ramen för medium och eftersom kondomer är tillverkade av latex så är de väldigt töjbara och de passar därför till väldigt många. En medium kondom är vanligtvis runt 52 mm bred, 185 mm lång och tjockleken varierar beroende på vilken typ av kondom du väljer. Det finns många olika kondomer i storleken medium. Det finns kondomer med färg och smak, med annorlunda struktur och även bedövande och latexfria kondomer.

 

Kondomer med smak

Tiden då kondomer var något som man satte på för att bara skydda sig mot sexuellt överförbara sjukdomar och graviditet är länge förbi. Idag är det roligt att använda kondom och det är ju precis som det ska vara. Om man inte är så förtjust i lukten av latex som ofta fyller rummet när man öppnar en kondompaket, så finns det nu kondomer med olika smaker. De luktar helt underbart när man öppnar paketen och det förstärker lusten istället för att hämma den. Det finns kondomer i alla möjliga smaker, så som tuttifrutti, mint och citron, så det är bara att välja en smak och doft som du och din partner gillar.

 

Kondomer med färg

Om man vill överraska sin partner och lätta upp stämningen lite i sänghalmen, så kan man använda en kondom med en annan färg. En klassisk kondom är ju trots allt väldigt tråkigt och färglös. Tänk dig en snygg blå kondom, eller varför inte rosa om det råkar vara din partners älsklingsfärg. Det finns även självlysande kondomer så lyser upp vackert under täcket. Det kommer garanterat att leda till ett och annat skratt.

 

Kondomer med struktur

Söker du lite mer sensualitet och vill ha en viss struktur på kondomen så finns det en del olika typer att välja på. Det finns kondomer i storlek medium som har räfflor och/eller knottror. Hur räfflorna och knottrorna är placerade beror på vilket märke du väljer, men vad dessa gör är att de stimulerar tjejen och gör det extra skönt under samlag. Man kan välja en kondom med bara räfflor om man föredrar detta, eller så kan man välja en med knottror om man tycker det är skönare. Om man vill slå på stort så finns det även kondomer som har både räfflor och knottror. Prova och se vad du och din partner gillar. Detta kan verkligen förhöja lusten och därmed också hur ofta man vill ha sex.

 

Olika tjocklek

Det är många som föredrar en så tunn kondom som möjligt. Med en tunn kondom så får man ju fortfarande den där rätta känslan av att man är hud mot hud och en tjockare kondom kan kännas lite mer och inte ge riktigt samma, nära känsla. När det gäller tjocklek på medium stora kondomer så kan man få tag i allt från 0,04 mm till 0,09 mm. Många upplever en väldigt stor skillnad på dessa få millimeter. Det är som sagt många som väljer en tunn kondom, men det finns även tillfällen då en tjockare kondom passar perfekt. En tjockare kondom är helt naturligt också en starkare kondom och om man är rädd för att kondomen ska brista, så vill man ha en som är tjockare. Det är också mycket bra om man utövar sex som ger mer friktion, så som analsex. En del väljer även en tjockare kondom eftersom de vill förhindra för tidig utlösning. Man förlorar lite av den där underbart sköna känslan som gör att man kanske kommer lite fortare än vad man skulle önska. Då funkar det ibland med en tjockare kondom.

 

Bedövande kondomer

Det finns även en typ av kondom i medium storlek som har blivit otroligt populär och det är den bedövande kondomen. Denna gör att man kan hålla sig lite längre än normalt, upp till 30 minuter längre faktiskt, innan man får utlösning. Det är en speciell typ av glidmedel som man använder i kondomerna som har en svagt bedövande effekt. För tidig utlösning verkar vara något som bekymrar många, i alla fall om man ser på konsumtionen av dessa.

 

Är du en normalstor kille så har du tur. Du har otroligt många olika typer av kondomer att välja mellan. Ibland är lagom faktiskt bäst!