Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Worlds-Best

Kanske låter namnet Worlds Best kondomer bekant? Om så är fallet, så är det inte så konstigt eftersom detta danska varumärket för kondomer har blivit alltmer känt under de senaste åren. De är kända för sin höga kvalitet och för att ha en hög standard när det gäller säker sex.

Det som utmärker Worlds Best Gummivarefabrik A/S är att det är ett väletablerat företag som har pålitlig och kompetent personal. Företaget visar hela tiden sin stolthet i att tillverka de bästa möjliga och mest säkra kondomerna som finns på marknaden idag. Under de senaste 58 åren har företaget jobbat aktiv med att bygga upp en effektiv organisation som idag är så flexibel så att de även erbjuder andra typer av kundtjänster i samband med kondomtillverkning. Under många års tid av erfarenhet har Worlds Best kondomer utvecklat en serie av kondomer som passar alla, oavsett behov.

Inga tillsatser och med fokus på kvalitet

Worlds Best har valt att inte tillämpa onödiga tillsatser på kondomer. Det är vägen de har valt att gå. Om du väljer att köpa kondomer av märket Worlds Best kondomer kommer du därför att få kondomer av väldigt hög kvalitet där det inte finns rum för någon kompromiss när det det gäller råvaror och produktion.

Många olika typer av kondomer

Worlds Best har ett stort utbud av kondomer och här kommer en liten meny på vad som erbjuds:

King Size

Om du råkar vara extra utrustad i byxregionen, så är detta kondomen för dig. Både storleken, längden och bredden är maximerad, så att utrymmet i kondomen inte kommer att bliett problem. Med extra utrymme runt ollonet, kommer du också att kunna uppleva mer av

känslan under samlaget. Storleken spelar ju ingen roll när det gäller att skydda sig, så länge man ser till att välja rätt kondom. Se bara till att du inte köper en för stor kondom för att imponera på kompisarna. Det finns då risk för att den glider av under samlag och då är det inte längre säker sex du utövar. Använd dig av vår storleksguide om du behöver hjälp.

Beauty Form

Beauty Form kondomer är klassiska släta latex kondomer, men med lite mer utrymme än normalt. Kondomen är utformad för att ge dig mer utrymme runt ollonet, så med denna kondom så undviker du den snäva känslan. Kondomen gör så klart fortfarande sitt jobb som vanligt.

Cli Max

Denna kondom kommer att göra att samlaget känns lite annorlunda och speciellt. Cli Max är anatomiskt dubbelformad, vilket innebär att kondomen hålls helt på plats och kommer inte att glida av. Kondomen har även tre rader av små knottror som gör kondomen lite extra spännande. Prova själv!

Cream Form

Worlds Best Kontakt Cream Form är en anatomisk formad kondom. Passformen gör att kondomen hålls på plats där den ska vara och på samma gång är den väldigt lätt att trä på.

Cream Special

Cream Special är det egentligen inga konstigheter med. Det är en rakt formad kondom som är glidmedelsbehandlad vilket gör den här kondomen till en av de mest använda eftersom den kombinerar alla bra egenskaper med mycket enkel användning.

Ril-form

Även denna kondom är anatomiskt utformad för att inte kunna glida av. Den har även små spännande räfflor som går från toppen till mitten av kondomen, varvid den sedan blir knottrig hela vägen till insvängningen som hjälper till att hålla kondomen på plats.

Slim-line

Slim Line är en rakt formad kondom, men har en något mindre omkrets på 98mm. Detta gör att kondomen sitter väldigt tight, så om du gillar detta så är det en perfekt kondom för dig.  

Roligt med Worlds best kondomer

Det ska vara roligt med sex och det ska vara roligt med kondomer. Worlds Best och vi på coolkondon.se är av samma mening. Därför har vi kondomer som ska passa alla. Är du stor, så kanske King Size är perfekt för dig. Vill du prova något nytt så kanske Ril-kondomen är spännande. Oberoende vad du tycker om och vad just du har för behov, så vill vi att du hittar den kondomen som passar just dig. Därför har vi ett så stort urval på coolkondom.se. Om du söker bedövande kondomer, extra starka kondomer eller supertunna kondomer så hittar du det hos oss.

Hos coolkondom.se ser vi till att bara sälja kondomer som håller den allra högsta kvaliteten, men även till ett väldigt bra pris. Du kan därför vara säker på att alla kondomer som du hittar på denna webbplats uppfyller alla de strikta EU-lagar och krav som gäller för framställning och försäljning av kondomer. Dessutom tar vi aldrig in ett varumärke som inte testats och som redan är populärt, i synnerhet i Europa.

Snabb leverans

Vi känner våra kunder och ofta vet vi att om man är i behov av kondomer så vill man ha dem väldigt snabbt. Hos CoolKondom.se kan vi garantera snabb och diskret leverans. Du förblir helt anonym när du handlar från Coolkondom.se och ditt paket kommer direkt till din dörr i en neutral försändelse och du kan vara lugn för att returadressen också kommer att vara neutral, liksom texten vid ditt kontoutdrag. Du får ditt paket så fort som möjligt, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder på frakten om du beställer för mer än 250 kronor.