Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Vitalis

Vi vet alla att det är otroligt viktigt med sex i ett förhållande och det är så klart viktigt att båda parter tycker att det är skönt. Annars blir det kanske att man har sex alldeles för sällan och det är inte bra. Det finns inget härligare än att vara med sin partner, men det är också viktigt att man skyddar sig mot oönskade graviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar. Idag är det bara kondomen som ger ett mycket bra skydd mot båda dessa. Varumärket Vitalis har ett mycket brett utbud av olika kondomer som är väl värt att prova. Kanske vill du bara ha en helt enkel och rak kondom eller så kanske du känner dig lite mer äventyrslysten och vill prova en kondom med en annorlunda textur. Vilket du än föredrar så kommer du att hitta en Vitalis kondom som passar just dig och dina behov.

 

Tunnare eller tjockare?

Kanske föredrar du att en kondom är så tunn som möjligt eftersom det då känns som om man inte har någon kondom alls. Många föredrar detta, men det finns tillfällen då det kan vara bra med en tjockare kondom. De flesta av Vitalis kondomer har en tjocklek på 0,07 mm, vilket är en normal tjocklek på kondomer. Den är tillräckligt tunn för att du inte ska störas av den under själva samlaget och det finns en god chans att du faktiskt kommer att glömma bort att du har den på dig efter att du trätt på den. Men om du känner att du ofta kommer lite för fort och gärna vill hålla på lite längre med din partner, så kan lösningen vara att prova en tjockare kondom. Vitalis har en kondom som är 0,09 mm som gör att du fortfarande får en härligt nära känsla, men det blir inte så där jätteskönt för fort och ni kan njuta av varandra lite längre. En tjockare kondom betyder också en starkare kondom, så om du och din partner tycker om lite hårdare tag eller analsex så är detta en mycket bra kondom att använda eftersom den tål mer friktion. Om du istället söker efter en riktigt tunn kondom, så har Vitalis en kondom som de kallar Super Thin. Denna är endast 0,055-0,06 mm tjock och du kommer i stort sett inte att känna den alls.

 

Kondomer med textur

Vitalis klassiska kondomer är väldigt populära, men de har även kondomer för den som är lite mer äventyrlig. Vill du skänka än mer njutning till din partner så finns det till exempel kondomer med räfflor, knottror eller både och. Det är underbart att se sin partner njuta och det kommer även att förhöja lusten för dig själv. Din partner kommer på detta sätt att stimuleras till helt nya höjder och det vill du ju gärna, eller hur? Det kan vara en underbar överraskning till helgen, eller så kan ni båda välja ut olika kondomer som ni gärna vill testa. Det är otroligt roligt och erotiskt att sitta och välja tillsammans, så gör det online så ni har nära till sängkammaren sedan.

 

Vi är alla olika och tycker om olika saker när vi har sex. När det gäller kondomer så är det bra och roligt att prova olika typer för att se vad man tycker bäst om. När man använder kondom, så gör man det oftast ihop med en partner, så se till att ni är överens om vad som ska testas och när. Kommunikation är som alltid viktigt annars kan det bli helt fel. Förhoppningsvis så hittar ni snart en kondom som ni båda blir helt tokiga i och då finns det ju desto större anledning att ha sex oftare. Njut av säker sex!