Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

RFSU

RFSU kondomer är det svenska kondommärket som de allra flesta känner till. Det är bland det äldsta, om inte till och med det allra äldsta, kondommärket som finns på marknaden. RFSU grundades år 1933 och har sedan dess utvecklat sina kondomer för att bli en av de stora ledarna som finns på marknaden idag. Som om det inte skulle vara nog med att de gör bra kondomer, så skänker RFSU också sin vinst till sexualundervisning i tredje världen. Hos oss på coolkondom.se så hittar du ett stort utbud av RFSU:s olika kondomer.

 

RFSU kondomer sedan 1933

Att förändra och förbättra människors liv har varit RFSU:s drivkraft ända sedan starten 1933 och är det fortfarande. Genom sexualupplysning, utbildning och opinionsbildning kämpar man för att slå hål på fördomar, bota kunskapsbrist och öka den sexuella hälsan. Detta gäller i Sverige så väl som internationellt. Tyvärr så är ju säkra preventivmedel, lagliga aborter och sex på ens egna villkor långt ifrån självklart överallt. När man köper RFSU:s produkter så bidrar man alltså till att stödja RFSU:s arbete med att förändra människors liv runt om i världen, på ett positivt sätt. RFSU erbjuder högkvalitativa produkter inom kategorin sex och samlevnad plus kropp och välbefinnande. Produkterna tillverkas och utvecklas för att ge män och kvinnor ett mer lustfyllt  och säkert sexualliv vilket också ökar välbefinnande och bättre livskvalitet. RFSU är idag marknadsledande på kondomer i Norden genom sina bland andra kända varumärken Profil, Thin, True Feeling, Grande och Näkken.

 

Köp RFSU kondomer hos coolkondom.se

Hos Coolkondom.se hittar du många olika typer av kondomer och alla kanske inte vet att det faktiskt finns ett så stort utbud från RFSU som det faktiskt gör. RFSU:s kondomer har en minsta längd på 175 millimeter upp till 190 millimeter. Bredden är mellan 49-58 millimeter och tjockleken varierar mellan 0,04-0,07 millimeter.

 

RFSU Profil

Profil är kanske RFSU:s mest kända kondom. Den är väldigt populär eftersom den är tillverkad så att den stramar åt vid penishuvudet så att det blir extra skönt för mannen och gör att man kan hålla erektionen länge. Profil har en storlek på 53mm i bredd, 185mm lång och 0,06mm tjock.

 

RFSU Näkken

RFSU Näkken är en knottrig kondom som gör det extra skönt för båda parter. Den är fortfarande tunn och har glidkräm för att det ska kännas så bra som möjligt för båda. Kvaliteten är så klart i topp och denna kondom är 53mm bred, 185mm lång och 0,06mm tjock.

 

RFSU Grande

Grande är RFSU:s bästa kondom för den som är större, vilket hörs på namnet. Denna kondomen är både lite bredare och lite längre med måtten 55mm bred, 190mm lång och 0,07mm tjock. Det är väldigt viktigt att kondomen passar som den ska, så mät gärna för att se vilken som passar dig bäst om du är osäker.

 

RFSU Power

Detta är kanske en av de smartaste kondomerna som finns på marknaden. RFSU har nämligen utvecklat Power som gör att du kan hålla erektionen längre. Detta är ibland ett problem, som man nu alltså inte längre behöver ha. Det ämne som man tillsätter är L-arginin och detta hjälper alltså till att hålla erektionen vid liv, men kondomen i sig är så klart precis lika säker för det. Kvaliteten är precis densamma. Denna kondomen är lite längre, nämligen 190mm. Den är 53mm bred och 0,07mm tjock.

 

RFSU Thin

Thin är mycket lik RFSU:s klassiska kondom, men tunnare. Detta ger en känsla av att inte ha någon kondom alls på sig och det uppskattas av många. Det finns många som gärna vill skydda sig men samtidigt inte vill förlora känslan av närhet. Då passar Thin alldeles utmärkt. Bredden är 53mm, längden 185mm och den är endast 0,05mm tunn.

 

RFSU True Feeling

True Feeling kondomen från RFSU kommer med mottot ”Like wearing nothing” och det summerar upp vilken typ av kondom detta är ganska bra. Detta är alltså en av de allra tunnaste kondomerna som finns på marknaden med en tjocklek på imponerande 0,04 mm! Den ger därför en optimal hudnära, naturlig och skön känsla, nästan som utan kondom. Denna kondom är lika säker som en standardkondom. True Feeling har en rak passform och är lätt att rulla på. Måtten på kondomen är 52mm bred och 180mm lång.

 

Säkra kondomer

Säkerhet har alltid varit av största vikt för RFSU och de har kontinuerligt arbetat med att deras kondomer ska vara så säkra så möjligt. Därför kan du vara säker på att du köper en kondom av bästa kvalitet när du köper en kondom från RFSU. Deras kondomer uppfyller så klart alla internationella standarder som finns i världen. De är även CE-märkta.

 

Bra priser på RFSU kondomer

Om du letar efter RFSU kondomer till ett mycket bra pris så kan jag meddela att du har kommit helt rätt. Här hos coolkondom.se så försöker vi alltid vara främst när det gäller konkurrenskraftiga priser och RFSU kondomer är inget undantag. Kvaliteten är så klart fortfarande densamma, eftersom det är precis samma kondom. Det är bara det att vi kan sälja dem till bättre priser, vilket du som kund tjänar på. Varför spendera mer pengar än man verkligen behöver? Du kan istället köpa lite fler olika sorters kondomer av oss, bara för att testa något nytt, för pengarna du sparar och det bästa av allt är att ju mer du köper av oss, desto mer sparar du. Det är bara att välja funktionen ”Köp mer och spara”.

 

Roligt med kondomer

Det ska vara roligt att ha sex och det ska vara roligt att både köpa och att använda kondomer.  Det finns ett brett utbud av olika typer av RFSU kondomer och det kan vara bra att prova lite olika för att se vad som verkligen passar dig och din partner. Det finns helt vanliga klassiska kondomer, tunnare kondomer, raka kondomer, knottriga kondomer och så vidare. Se till att du har ett litet lager i nattduksbordet som du lätt kan plocka fram om andan faller på.

 

Varför använda kondom?

Anledningen till att du vill använda en kondom är kanske i första hand helt enkelt för att skydda dig mot oönskad graviditet och mot sexuellt överförbara sjukdomar. Kondomen är det enda preventivmedel idag som skyddar mot båda så länge du använder kondom under hela samlaget. Du vill så klart ha en kondom som håller bästa kvaliteten och det hittar du här hos Coolkondom.se.

 

Passform

Det är väldigt viktigt att du hittar en kondom som passar dig och din partner. Då menar vi inte bara att den ska passa genom att välja om man gillar en tunn eller knottrig kondom, utan vi menar passformen. Den är kanske viktigare än vad man kan tro. Om du har en för liten kondom så kan det kännas väldigt obehagligt och det kan till och med vara svårt att behålla erektionen. Har du en för stor kondom så riskerar den att glida av och det är så klart heller inte bra. Om du vill mäta vilken storlek som passar just dig så kan du gå in och titta på vårstorleksguide.

 

Handla hos Coolkondom

Coolkondom vill att du ska känna att det är enkelt och roligt att handla kondomer och att du ska kunna göra det i lugn och ro från ditt egen hem och kanske tillsammans med din partner. Du förblir helt anonym när du handlar från oss och ditt paket kommer till din dörr i en neutral försändelse. Returadressen är även den neutral, liksom texten som står vid ditt kontoutdrag. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt och vanligtvis tar det bara 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder på fraktkostnaden om du beställer för mer än 250 kronor.