Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Protex

Protex kondomer tillverkas av det danska företaget House of Denmark och är vida känt för sin höga kvalitet och sin snygga, miljömedvetna förpackning. Protex kondomer säljs i de flesta butiker och detta bevisar hur populära de är. Du vet säkert att du har gjort ett bra och medvetet val om du väljer Protex.

 

Olika modeller av Protex kondom

Protex har kondomen för dig, oberoende vad som faller dig i smaken eller vilken typ av kondom som du behöver. Hos coolkondom.se har vi hela 6 olika varianter, alla med olika funktion och attribut. Om det råkar vara så att du är tungt utrustad, så finns det extra stora kondomer från Protex. Det finns även super tunna kondomer om det är det som du vill ha för att få lite mer känsla. Du behöver inte vara orolig att de ska gå sönder, trots att de är otroligt tunna, eftersom de är tillverkade av högsta kvalitet. Om du vill ge samlaget en något annorlunda känsla så tillverkar Protex även räfflade kondomer. Det finns så klart även den klassiska kondomen om du inte vill ha några konstigheter. Du kanske redan har hittat just den kondomen som passar dig. Det kan dock vara lite roligt att prova något annorlunda ibland.

 

Kondomer av hög kvalitet från Protex

När du köper kondomer av märket Protex så kan du alltid vara helt säker på att de håller den allra högsta kvaliteten. Protex anser att alla ska kunna skydda sig på ett bra sätt utan att ens behöva ägna en tanke på säkerheten. Just därför håller de högsta kvalitet och det kan man även läsa på deras paket som är märkt ”High safe quality” och detta ger så klart en extra trygghetskänsla. Förutom detta så följer Protex kondomer även alla kraven och föreskrifterna som kondomer måste uppfylla. Alla Protex kondomer är CE-märkta, vilket också ger en trygghet. Du får mycket för pengarna när du köper kondomer från Protex. Priserna är låga utan att inverka det minsta på den höga kvaliteten.

 

Här hittar du billiga Protex kondomer

Söker du efter Protex kondomer och vill handla dem till ett så bra pris som möjligt, så har du hamnat helt rätt. Hos coolkondom.se kan du verkligen fynda. Varje paket av Protex kondomer är billiga i sig, men vi gör dem ännu billigare om du köper fler paket. Ju fler paket du köper, desto mer pengar sparar du in. Detta är verkligen att få valuta för pengarna!

 

En självklarhet att använda kondom

Anledningen till att du vill använda en kondom är oftast helt enkelt för att skydda dig mot oönskad graviditet och/eller mot sexuellt överförbara sjukdomar. Du vill så klart ha en kondom som håller bästa kvaliteten och det hittar du här hos coolkondom.se. Om du har en kondom som går sönder eller spricker så äventyrar detta säkerheten och det är kanske det du minst av allt vill tänka på medan du har sex. Det är en självklarhet att använda kondom för många, medan andra inte tycker att det är lika tvunget. Det kan vara för att de helt enkelt inte har hittat den kondomen som passar just dem.

 

Passform

Det är väldigt viktigt att du hittar en kondom som passar, annars kan det kännas obekvämt och inte helt rätt. En kondom som passar ska i stort sett inte kännas alls. Har du en för stor kondom så kan den även riskera att glida av och det är så klart inte heller bra. Vi kan rekommendera att alla mäter vilken storlek som passar och det kan du enkelt göra med hjälp av vårstorleksguide.

 

Coolkondom.se - handla smidigt hos oss

Coolkondom vill göra det så enkelt som möjligt för dig att handla kondomer och det är viktigt att du kan göra det i lugn och ro, från ditt eget hem. Du förblir helt anonym när du handlar från oss och ditt paket anländer i en neutral försändelse, liksom returadressen kommer att vara neutral. Vi gör vårt allra bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt och vanligtvis tar det bara 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder även på frakten om du beställer för mer än 250 kronor. Handla Protex kondomer hos oss. Billigt och smidigt.