Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

MY.SIZE

Självklart är storleken viktig, som vi alla vet, men den kanske är mer viktig vid vissa tillfällen än vid andra. När det gäller att välja kondomer så är storleken faktiskt inte bara viktig, den är enormt viktig – storleken på kondomen vill säga. My Size är en tysk kondomtillverkare som också tar det här med storlek på högsta allvar. De erbjuder därför hela sju olika storlekar på sina kondomer, så att alla ska få en rimlig chans att hitta en kondom som passar perfekt. När du väl har hittat en kondom som har precis rätt storlek för just dig så kommer du att känna dig både tryggare, eftersom kondomen inte kommer att glida av, samt att du får mer känsla för att kondomen helt enkelt sitter bättre och därför också känns mindre.

 

När det gäller storleken på kondomen så är det kanske mycket viktigare att hitta rätt än vad många tror. Det finns killar som vägrar använda kondom för att de säger att det är väldigt obekvämt och att mycket av känslan försvinner. Tyvärr så är det mycket möjligt att dessa killar helt enkelt inte har hittat rätt storlek på kondomen. Varför är då storleken så viktigt? Om man använder en för stor kondom så kan det kännas som om den glider av under samlag och det kan så klart bli ett orosmoment som man inte vill vara med om. Man vill ju kunna slappna av till fullo och inte behöva bry sig om kondomen alls och bara kunna hänge sig åt varandra. Om man däremot använder en för liten kondom så finns det en risk att man hindrar blodflödet till penis när man sätter på den och då slaknar erektionen. Detta är lite av en mardröm för många och absolut inget man vill vara med om. Därför är det så otroligt viktigt att man hittar rätt storlek och det är det som företaget My Size har insett.

 

My Size har funnits på marknaden sedan 1971 och har därför lång erfarenhet i branschen. Den tyska tillverkaren är känd för att tillverka kondomer av allra högsta kvalitet och uppfyller så klart alla EU krav som finns. De finns hela sju olika storlekar som My Size erbjuder och dessa varierar från 47 mm till hela 69 mm i bredd. Kondomens namn förtäljer bredden på kondomen, till exempel så är My Size 57 just 57 mm bred och så vidare, så det är lätt att hitta rätt om man då vet vilken bredd som man bör använda. Är man osäker på detta så kan man gå in och se på vår storleksguide och mäta hur stor man är. Även omkretsen och längden på kondomen ökar successivt allteftersom kondomen blir bredare. Tjockleken är dock alltid 0,07 mm och passformen är rak.

 

Kondom är det enda sättet att skydda sig mot både oönskade graviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar, så i dessa avseende är det kanske det perfekta skyddet att använda. Det är enkelt att köpa, speciellt online eftersom man då kan sitta i lugn och ro och välja ut de kondomer man vill prova utan att få nyfikna blickar från andra. Om man handlar online så kommer kondomerna i en neutral paket, så inte ens brevbäraren kan lista ut vad paketet innehåller. Det är också ofta billigare att köpa kondomer online och man kan ofta hitta bra erbjudanden.

 

Om du är osäker på vilken kondom som passar dig så kan i första hand gå in och titta och mäta med hjälp av vår storleksguide, som redan nämnt. När man vet måtten så kan det vara bra att köpa ett par olika storlekar bara för att riktigt kunna känna vilken som känns bäst när den sitter på. Alla är vi olika, så det kan var mycket bra att systematiskt prova sig fram till den som är allra bäst för just dig. Men bara lugn, My Size har en kondom som passar dig perfekt, vem du än är. När du hittat din perfekta passform så kommer du knappt att känna den under samlag och du kan vara helt säker på att den sitter på under hela. Så då är det bara att slappna av och rå om varandra. Precis så som det ska vara.