Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

iCondom

iCondom har väldigt slitstarka och tåliga kondomer och dessa finns i många olika storlekar och i många olika utföranden. Med iCondoms kondomer så får du ett kanonbra skydd mot både oönskad graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Det är bara att tuta och köra alltså.

 

Det finns inte två penisar som är lika och det är bara du som vet vad du tycker är skönt. En del gillar en kondom som sitter åt lite mer och vissa tycker att det är väldigt obekvämt om det sitter åt. Det är bara att prova sig fram. Oavsett hur välutrustad du är som kille, så hittar du en kondom hos iCondom. De erbjuder kondomer som är både Extra Large och Extra Small, så det finns något för alla storlekar. Det är så klart viktigt att hitta rätt storlek för att göra det så skönt och så säkert som möjligt att ha sex. Det är precis det som kondomer handlar om så klart.

 

iCondom har mång olika typer av kondomer, även när det gäller struktur. Många vet idag om att det finns räfflade kondomer, knottriga kondomer och så finns det kondomer som är både räfflade och knottriga. Många känner som sagt till detta, men det kanske inte är så många som faktiskt har provat dessa modeller. Den räffliga kondomen har räfflor längs med kondomen som man både kan se och känna. Räfflorna kommer att tillföra mer njutning till partnern och eftersom det är en njutning i sig själv att se sin partner ha det skönt, så kommer det att bli extra mysigt för er som par. En del tycker att det känns skönare med knottror än med räfflor och då finns det så klart kondomer som har detta. Om man vill prova både räfflade och knottriga kondomer, så har iCondom en sådan också som de kallar 3-i-1 kondomen. Alla kondomer från iCondom har glidmedel för skönare och lättare penetrering.

 

När man använder kondom så är man ofta två personer inblandade. Hör med din partner vad han eller hon tycker om och sitt ner och välj kondomer tillsammans. Det kan faktiskt vara jättemysigt och leder ofta till mer sex om det är något som kan locka. Det är det som gör att det är så perfekt att kunna beställa online. Ni behöver inte tillsammans stå och diskutera kondomer i matbutiken eller på apoteket samtidigt som ni får nyfikna blickar av folket runt omkring. Ni kan helt enkelt sätta er ner framför datorn och diskutera i lugn och ro. Kanske har du något liten hemlig önskan som din partner delar? Kanske kan ni komma överens om en favoritkondom, eller så gör ni så att ni överraskar varandra med lite olika typer av kondomer då och då. Det finns inget rätt och fel. Det viktiga är att skydda sig mot oönskad graviditet och mot sexuellt överförbara sjukdomar. Det finns inget sexigare än säker sex, så att använda kondom är både säkert och smart. Du visar även din partner att du är mån om honom eller henne genom att använda kondom, så det finns inte några nackdelar.