Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Fair Squared

Fair Squared kondomer produceras i Tyskland och de har under de senaste åren blivit alltmer populära i Skandinavien. Den tyska tillverkaren har många års erfarenhet av tillverkning och även många modeller, så du kan välja den kondomen som passar just dig och ditt sexliv.

Olika typer av kondomer

Fair Squared producerar många olika kondomer, så du har en möjlighet att prova olika typer för att till slut hitta din favorit. De producerar bland annat en Ultra Thin modell som är en extremt tunn kondom på endast 0,05mm i tjocklek. Detta göra att man får en naturlig upplevelse och det är knappt att du kommer att känna att du har en kondom på.

Fair Squared kondomer har även en av de få modeller där man inte har tillfört glidmedel. Kanske är du allergisk och behöver något annat som glider, eller kanske du helt enkelt inte behöver någon glidkräm. I så fall är modellen Sensitive Dry perfekt för dig.

En annan väldigt populär modell är den klassiska modellen. Denna kondomens huvudsakliga uppgift är att skydda mot graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Det är egentligen allt som denna kondomen gör, men om det är en helt vanlig kondom i bra kvalitet som du söker, så kan du med all säkerhet och gott samvete välja Fair Squared Original.

Varför välja Fair Square kondomer

Så förutom att dessa kondomer är billiga och av hög kvalitet, varför ska jag då välja att köpa just Fair Squared kondomer? Jo, Fair Square bryr sig väldigt mycket om miljön och därför är deras produkter hållbara för naturen, men också miljövänliga. Detta gäller både kondomerna i sig, men även omslaget och paketet som kondomerna kommer i. Genom att köpa kondomer från Fair Square så gör du därför ett aktivt miljöval, vilket så klart känns bra för dig själv, men också har en positiv inverkan på vår miljö.

Varför använda kondom

Kondom är det enda preventivmedel som skyddar både mot graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Det är även ett preventivmedel man kan använda här och nu. Det är alltså inte som p-piller som man måste äta en viss tid innan samlag för att man ska få fullt skydd mot graviditet. Se till att du har lite kondomer hemma så att du kan känna dig lugn när det är dags för sex och att ni bara kan njuta av varandra utan någon som helst onödig oro.

Köp dina kondomer hos coolkondom.se

Letar du efter billiga kondomer från Fair Squared kondomer? Då har du kommit till helt rätt webbplats. Hos Coolkondom.se erbjuder vi ett spännande utbud av Fair Squared kondomer, så passa på att handla medan det är så bra pris. Du behöver inte heller fundera på kvaliteten eftersom den är av högsta standard! Billigt och bra alltså.

Beställ idag – få dina kondomer imorgon

Kondomer är viktigt och det är så klart viktigt att man har dem tillgängliga när man behöver dem. Därför så försöker vi i största möjliga mån att skicka ditt paket samma dag som du beställer. Oftast har du dina kondomer i handen efter 1-2 dagar. Våra paket skickas alltid diskret, så du behöver aldrig känna att det är generande på något sätt. Beställ dina kondomer i lugn och ro i ditt eget hem.