Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

EXS

EXS är en känd kondomtillverkare från Storbritannien som är kända för sin ypperliga kvalitet. Precis som många andra tillverkare så försöker så klart EXS med att tillfredsställa alla behov och man vill helst se att det ska finnas en kondom som passar vid varje tillfälle. Därför erbjuder man kondomer som är extra tunna, extra tjocka, extra stora och extra tighta. Man har även en kondom som har räfflor och knottror och så även den nya, populära kondomen som gör att man kan ha sex längre som man. Man kallar denna Delay eftersom den har en fördröjande effekt.

 

Skyddet är det viktiga?

Den allra vanligaste anledningen till att man väljer att använda kondom är att man vill skydda sig mot oönskade graviditeter eller sexuellt överförbara sjukdomar. Detta är för många det allra viktigaste och därför vill man ha en kondom som man vet att man kan lita på fullt ut och som alltid håller mycket bra kvalitet. EXS är ett sådant märke.

 

Förutom och skydda sig så finns det även de som verkligen gillar det många kondomer ger idag och det är lite extra skoj i vardagssexet. Kanske vill man piffa upp med en annan färg på kondomen eller så gillar man en speciell lukt. Detta kan kondomer idag hjälpa till med. Om man inte har provat kondomer som har räfflor eller knottror, eller både och, så kanske det är hög tid att man gör det. Detta ger en extra stimulans som många tjejer inte vill vara utan efter att man har provat. EXS har en underbar kondom med både räfflor och knottror. Vi kan varmt rekommendera denna.

 

Olika kondomer till olika tillfällen

Vilken kondom du väljer att använda kanske beror lite på vid vilket tillfälle du ska använda den. Om du ska ha sex med någon för första gången så kanske du vill ha en tunn, klassisk kondom. Är du rädd för att få utlösning för snabbt så här första gången, så kanske du väljer en EXS Delay. Om du ska ha sex med någon som du har haft sex med många gånger förut så kanske det är läge att krydda till det lite med en Extreme kondom som har både räfflor och knottror. Vill du själv prova en kondom som sitter lite extra tight så finns även en sådan, eller om du istället känner att det kan vara läge att prova en större kondom, så kan du prova en Magnum. EXS har även en extra tjock kondom som de kallar Extra Safe. Denna lämpar sig väldigt bra vid till exempel analsex.

 

Mer än bara kondomer

EXS har inte bara kondomer i sitt utbud. Man kan även hitta EXS glidmedel och EXS Delay Spray. Glidmedlet är ett naturligt och vattenbaserat glidmedel utan methylparaben eller propaylyparaben som ofta används i denna typ av glidmedel. EXS Delay Spray innehåller en typ av lätt bedövande medel som gör att man kan ha sex längre med sin partner. Detta är en dröm för många, så det är bara att prova om du känner att detta skulle vara något som passar dig.

 

Köp online av oss till ett bra pris

EXS är kända för att vara väldigt bra kondomer. Vi på coolkondom.se anser dock att det inte ska kosta skjortan att ha säker sex. Vi säljer därför våra produkter till ett väldigt bra pris så att du ska kunna njuta och ha samlag ofta. Du beställer enkelt och billigt av oss online och vi skickar din försändelse i ett neutralt paket som inte drar till sig nyfikna blickar.

 

Söker du efter en pålitlig kondomtillverkare så är EXS en mycket bra sådan. Du hittar ett mycket brett utbud när det gäller kondomer och det gör att du kan få en härlig sexupplevelse istället för bara vanlig sex. Vilken dag i veckan som helst. Att skydda sig med kondom ansågs tidigare kanske att vara ett onödigt ont och att man var tvungen att använda en kondom för att skydda sig mot graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar, men idag känner man istället att sex blir så mycket roligare med olika kondomer att testa. Alla ger en annorlunda känsla och det är bara att prova på och se vilken man till slut faller för. Fortsätt att skydda dig och din partner och njut av varandra!