Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Durex

Durex kondomer är några av de mest kända och bästa på marknaden, både när det gäller njutning och hållbarhet. De flesta av Durex kondomerna är mycket tunna, vilket innebär att du troligtvis kommer att uppnå större njutning än vad du får med en tjockare kondom, men samtidigt vet du att kvaliteten och hållbarheten är så bra den bara kan bli. Coolkondom.se är sidan du går till för att hitta dina Durex kondomer på nätet. Vi är mycket angelägna om att erbjuda bra priser och en helt och hållet diskret leverans, så inte ens dina föräldrar eller brevbäraren kan se att det är kondomer du har beställt.

Om du vill köpa Durex kondomer på nätet, har du kommit till helt rätt plats. På denna sida hittar du alla våra kondomer från det kända varumärket Durex. Durex har funnits både över och under täcket i över 80 år och har under denna tiden utvecklat bland de bästa kondomerna som idag finns att få tag på på marknaden. Vi på coolkondom.se har valt att erbjuda följande Durex kondomer i vårt sortiment.

Extra safe
Extra Safe är kondomen för den som vill vara säkrare än säkrast medan man njuter. Kondomer finns i många olika former och har många olika ändamål, men det viktigaste är naturligtvis att kunna känna sig helt säker på att man verkligen har säker sex. Extra Safe är något tjockare än de andra modellerna, vilket bidrar till en större säkerhet och trygghet för dig och din partner. Denna kondomen är tillverkad med det primära syftet att ge både honom och henne sinnesfrid under njutningsstunden.

Feel Ultra Thin
Fetherlite Ultra kondomen är avsedd för dem som vill ha det ultimata i komfort och säkerhet i en och samma kondom. Kondomen är den tunnaste av Durex latexkondomer och tillverkas speciellt för att man ska känna att man får en trygg och säker upplevelse med sin partner. Närvaro, värme och känsla är nyckelorden när det gäller Fetherlite Ultra kondom. Alla kondomer från Durex är främst avsedda för ändamålet att det ska vara en trygg och säker upplevelse för både dig och din partner medan ni har roligt i sänghalmen.

Latexfria
Även om du lider av latexallergi, så får det aldrig stoppa dig från att utöva säker sex! Därför har vi på Coolkondom.se äntligen tagit in den eftertraktade latexfria kondomen så din allergi ska därför inte längre vara ett problem! Materialet på dessa är polyisopren och du kommer då inte att få någon allergisk reaktion, i alla fall inte mot latex!

Multi Climax
Denna kondom från Durex är utformad speciellt för er som verkligen vill njuta av varandra och uppnå klimax tillsammans. Performax Intense är nämligen konstruerad för att höja killens prestanda, och därför förlänga uthålligheten, medan hennes njutning får en chans att hinna ikapp.  Om du vill imponera på din flickvän genom att hålla längre, så är denna kondom en riktigt bra idé.

Pleasure Me
Pleasuremax kondom är tillverkad för att både hon och han ska känna extra njutning och för dem som älskar att utforska nya sexuella sidor av varandra. Denna kondom från Durex har nämligen utformats speciellt för att ge extra stimulans och ökad intensitet. Kondomen har små knottror och räfflor som hjälper till att öka upplevelsen under tiden du och din partner njuter av varandra.

Real Feel
Om du vill utöva säker sex, men inte riktigt vill släppa den naturliga hud mot hud känslan som sex utan kondom ger, så är Durex Real Feel latexfria kondomer svaret för dig! Med Real Feel får du en förbättrad känsla under sexakten, vilket innebär att njutningen maximeras samtidigt som säkerheten upprätthålls till fullo. RealFeel är tillverkad med en avancerad teknik och kondomerna tillverkas av ett latexfritt material. Den avancerade tekniken gör även att kondomen luktar godare än andra kondomer, vilket så klart kan vara ett plus.

Durex kondomer till låga priser

Kondomer kan vara en ganska tråkigt kostnad, speciellt om man tycker mycket om sex. Därför försöker vi på coolkondom.se att hålla nere priserna så mycket som vi bara kan. Fastän våra kondomer är billigare än hos många andra, så erbjuder vi kondomer av de största varumärkena, till exempel Durex. Våra billiga Durex-kondomer finns tillgängliga från liten storlek till riktigt stor storlek, beroende på hur stor du är. Det är viktigt att du är  helt ärlig när du väljer din kondomstorlek och försök inte imponera på tjejen genom att köpa en för stor. Risken finns då att den glider av under samlag och det blir inte bra. Titta och mät gärna med hjälp av vårstorlekstabell.

 

Du ska inte vara orolig för att vi håller så låga priser på Durex och andra kondomer. Vi kompromissar aldrig någonsin med kvaliteten och därmed kan du känna dig trygg, oavsett om du köper våra billigaste kondomer eller våra kondomer som är dyrare. Just Durex är kända för sin bra kvalitet och fastän du får den billigare av oss, så är det så klart precis samma kondom som om du köper den i butik eller på apoteket.

 

Fri frakt och bra service

Här hos coolkondom.se så bjuder vi på fraktkostnaden om du beställer för mer än 250 kronor. Annars har vi en väldigt låg kostnad för just frakt, men varför inte handla på sig lite extra när man ändå är på gång. Det kan vara bra att ha ett extra lager i nattduksbordet. Det bådar även för att kanske våga prova något nytt?

 

Vi värdesätter även god service otroligt högt, vare sig du väljer kondomer från Durex, Protex, Worlds Best eller något annat märke. Du är vår kund och vi vill sköta om dig på bästa sätt. Alla våra brev och försändelser skickas i en diskret förpackning och med en neutral avsändaradress. Så det finns ingen som ens kommer att kunna gissa sig fram till vad som döljer sig i ditt paket. Vi gör vårt allra bästa för att du ska få ditt paket inom 1-2 arbetsdagar.