Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Condomi

Condomi är en tysk kondomtillverkare som blir alltmer populär i hela Europa. Det som är så speciellt med Condomis kondomer är att de är tillverkade av latex som är helt fri från animaliska ämnen eller ingredienser och är därför den enda kondomen som finns på marknaden idag, som har blivit godkänd av Vegan Society. Veganer kan därför känna sig helt lugna när de använder kondomer från Condomi.

 

Det tyska bolaget började sin kondomtillverkning 1996 och de har därför väldigt lång erfarenhet när det gäller tillverkningen och har även mycket gott rykte och är vida kända för sin goda kvalitet. Självklart följer de alla EU regler och uppfyller bland annat standard EN600. Denna standard försäkrar att kondomen görs av bästa kvalitet och därför är så säker som den bara kan bli. Det är ju trots allt det som kanske är det allra viktigaste med kondomer. De måste ju så klart ge ett mycket bra skydd mot oönskad graviditet och mot sexuellt överförbara sjukdomar. Kondom är det enda preventivmedel idag som skyddar mot båda dessa, så länge som kondomen används under hela samlaget.

 

När man använder kondom kan det ibland vara så att man behöver extra glidmedel och då kan det vara bra att känna till att det alltid är rekommenderat att man använder ett vatten- eller silikonbaserat sådant. Oljebaserat glidmedel ska man alltså inte använda.

 

Max Love

Condomi har en kondom som de kallar Max Love och denna kondom är en bedövande kondom, vilket gör så att kärleksakten kan hålla på lite längre än vanligt. Faktiskt hela 30 minuter längre. Detta beror på att insidan av kondomen är behandlad med ett lätt bedövande medel som gör att njutningen sänks något litet. Det fina med detta är att du ger din partner en chans att få utlösning och nå klimax innan du själv gör det eller till och med samtidigt som dig själv. När man kan hålla på lite längre så är det också faktiskt så att det ofta blir en starkare och skönare klimax eftersom man håller sig längre. Detta är något som alla vinner på med andra ord! Mys mera med Max Love.

 

XXL

Precis som man kanske kan misstänka när man läser överskriften, så är detta Condomis största kondom. Den är 56 mm bred och hela 200 mm lång. Tjockleken ligger på 0,06 mm, vilket är detsamma som en vanlig tunn kondom. Kondomen är behandlad med glidmedel som ska göra att det blir skönare och smidigare för både dig och din partner. Så om du är en kille som är i behov av en extra stor kondom, så är det denna du ska prova.

 

Ultra Thin

Om du gillar den där härliga, nära känslan man får när man använder en tunn kondom, så är Ultra Thin från Condomi helt rätt för dig. En del anser att en tjockare kondom tar bort hud-mot-hud känslan och då ska man definitivt välja en tunn kondom. Den känns knappast inte alls! Bredden och längden är densamma som på en normal kondom, men det är alltså tunnheten som skiljer sig i det här fallet. Självklart är kondomen precis lika säker som alla kondomer från Condomi.

 

Kondomerna från Condomi är framställda av naturlatex av bästa kvalitet men de håller ändå konkurrenskraftiga priser på sina produkter. Kondomerna finns i olika storlekar och med olika attribut. Kanske är den mest populära av deras kondomer Max Love eftersom den innehåller en kräm som gör att uthålligheten varar längre. Condomis kondomer har en minsta längd på 170 mm och den största längden är 200 mm. Bredden ligger på mellan 44 mm och 56 mm. Tjockleken ligger på mellan 0,04 mm och 0,08 mm. Kondomerna testas elektroniskt och är väldigt slitstarka, men man bör fortfarande vara försiktig med vassa naglar, som alltid när det gäller kondomer.

 

Så när du har hittat den kondomen som passar dig så är det bara att se till att man har ett litet lager hemma om lusten skulle falla på och så är det bara att njuta tillsammans med sin partner. Det är väldigt lätt och stressfritt att handla kondomer online, så sätt dig i lugn och ro och titta igenom vårt utbud. Du kanske måste prova dig fram lite, men vi är övertygade om att det finns en kondom som passar perfekt för alla. Det gäller bara att hitta den.