Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Amor

Hos coolkondom.se hittar du ett stort och varierat utbud av kvalitets kondomer till de allra bästa priserna. Köp din Amor kondomer här. Alltid diskret leverans till din dörr. När det gäller kondomer så är det kanske i första hand kvalitet man tänker på och som man vill vara lite extra noga med innan köp. En kondom är ju trots ett skydd och ska förhoppningsvis hålla i alla lägen. Men när man har blivit försäkrad om att kondomen är av bästa kvalitet, vad tittar man då på? Valet här är väldigt skiftande och personligt, men om man vill prova något annorlunda så kan man gå in och titta på AMOR:s utbud och se vad de har att erbjuda. AMOR är ett varumärke som utstrålar kvalitet så långt ögat kan nå. Det är ett Tyskt varumärke och har tillverkats sedan 1968, alltså i hela 47 år! AMOR säljer sina kondomer i hela välden och är kända för sin ypperliga kvalitet. Dessa kondomer produceras också med i stort sätt alla typer av smak som finns på marknaden och de tillverkar även häftiga kondomer med alla möjliga olika färger, vilket så klart kan föra in lite komik i sängkammaren och lätta upp stämningen lite, vilket är bra. Sex ska ju vara roligt! För vissa kan det kännas lite oroligt att prova kondomer med smak eftersom man är orolig för allergier, men smaken och lukten på dessa kondomer är visserligen artificiellt skapade, men på en naturlig väg. På detta sätt så får du det allra bästa av två världar. AMOR kondomer tillverkas av naturlatex, är så klart CE-märkta och uppfyller europeisk standard på alla plan. Alla kondomer från AMOR är kvalitetssäkrade och testas elektroniskt, så du med säkerhet vet att de är säkra och motståndskraftiga och att du kan använda dem utan att behöva vara orolig.

 

AMOR kondomer med smak

Om du gillar kondomer med smak så är det AMOR du ska vända dig till. De har ett enormt utbud av smaker. Kanske gillar du banan bäst? Jordgubb? Eller varför inte testa choklad eller mint? Väldigt uppfriskande! Om du provar dig fram med de olika smakerna, så kommer du säkert snart att hitta just din favorit. Vi måste ju alla erkänna att vi hellre känner doften av tutti frutti än gummilukten som vanliga kondomer ger ifrån sig.

 

AMOR med färg

Varumärket AMOR har även starkt gått in för att tillverka kondomer i olika färger. Detta sätter en liten annorlunda prägel på själva sexakten och det kan bli ett trevligt inslag att sätta på en kondom i till exempel neon-färg, eller varför inte en rosa kondom? Om du som tjej vill utmärka din kille lite extra så kan du alltid köpa en kondom i guldfärg. Inte alltid man får guldmedalj som kille! Denna guldmedalj hängs dock inte runt halsen.

 

Andra typer av AMOR kondomer

Förutom härliga smaker och vackra färger, så har AMOR kondomer även andra typer av kondomer som är otroligt populära. Det finns ribbade kondomer, extra starka kondomer, extra tunna kondomer eller extra stora kondomer. Vad du än letar efter så kan du vara ganska säker att du hittar detta under varumärket AMOR och du vet samtidigt att du köper kondomer av högsta kvalitet.

 

Att använda kondom

Vi vet alla hur viktigt det är att använda kondom för att skydda sig mot oönskad graviditet och mot sexuellt överförbara sjukdomar. Många tycker att det är väldigt synd att påsättandet av kondomen tar lite tid och att det stoppar upp själva sexakten. Nu kan du dock göra så att din partner får ta en del i detta. Be honom eller henne blunda för att känna doften från kondomen eller så kan du göra det till en roligt grej att sätta på en färgad kondom. Det är något som man kanske inte förväntar sig och det piggar upp sexlivet. Att sätta på kondomen ska inte alls känns jobbigt. Gör det till en självklar del i din njutning tillsammans med din partner.

 

Handla hos Coolkondom

Coolkondoms mål är att det ska vara enkelt och roligt kunna handla kondomer och att du ska kunna göra det i lugn och ro från ditt eget hem. Teamet bakom företaget är helt övertygade om att du inte ska behöva vända dig till matbutiken eller handla kondomer över disk, vilket ibland kan bli lite generande. Du förblir helt anonym när du handlar från Collkondom och ditt paket kommer direkt till din dörr i en neutral försändelse och du kan vara lugn för att returadressen också kommer att vara neutral, liksom texten vid ditt kontoutdrag. Du får ditt paket så fort som möjligt, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Leveransen är gratis om du beställer för mer än 250 kronor. Så nu är det verkligen inget att tveka på. Beställ kondomer från AMOR!