Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här


Köpvillkor

Hemsidan www.coolkondom.se drivs av firman: 
Cool K ApS – ORG.NR: DK39330814
Krogsagervej 50, 7000 Fredericia
Danmark
Telefon: +45 24 64 24 74

Beställning:

Beställning av varor från Coolkondom.se görs genom att lägga till produkter i kundvagnen. Från kundvagnen guidar vi sedan dig genom betalningsprocessen där du måste ange dina personliga detaljer. Dessa anges vid Klarna Checkout, och vi använder dem därefter så att du kan slutföra köpet.

När beställningen är bekräftad kommer du att motta en orderbekräftelse via den e-mail som du angav. Därefter mottar du ett e-mail med Track And Trace när vi har skickat din beställning från vårt lager.

Betalning:

På Coolkondom.se betalar du genom Klarna Checkout. Här kan du betala med Visa, Mastercard, Faktura, Delbetalning och Banköverföring (du kan läsa mer om de olika betalningsmetoderna längre ner) Betalningen går genom en säker förbindelse (SSL) vilket betyder att all data är krypterad. Coolkondom.se kan aldrig se dina kontodetaljer. 

Beloppet dras först när varorna har lämnat vårt lager. Det kan aldrig dras ett större belopp än vad du har godkänt vid köpet om det inte finns andra avtal om betalning genom Klarna Faktura/Delbetalning.

Bank/Kreditkort:

Vi accepterar följande kreditkort: Visa & MasterCard.

Om du betalar med kreditkort kommer beloppet först att bli draget från ditt konto så snart din order är paketerad och skickad från vårt lager. Cool K ApS krypterar dina kontodetaljer via en säker förbindelse (SSL) Detta sker genom Klarna Checkout. Varken Coolkondom.se eller andra har möjlighet att läsa denne data.

Vi accepterar även betalning via banköverföring, vilket sker genom Klarna Checkout.

Klarna Fakturabetalning:

Handla nu och betala först när dina varor har levererats. Betalning med faktura är säkert och enkelt, och du behöver aldrig ge ut dina kontouppgifter.

• Motta dina varor innan du betalar.
• Betalningstid – Alltid 14 dagar.
• Du ska aldrig uppge dina kontodetaljer.

Kom ihåg: När du köper via Klarna kommer din räkning alltid via e-mail. Här kommer en fakturaavgift på 19 kr. En sen betalning av fakturor innebär en påminnelseavgift på 50 kr. Villkor kan hittas här.

Klarna Delbetalning:

Delbetalningen är för dig som vill välja hur mycket du ska betala varje månad. Dock är Klarna Delbetalning mycket mer än bara det. Du får alltid dina varor innan du betalar, och du kan samla alla dina köp på ett konto. Det betyder att du kan få en faktura, oavsett antalet köp som du genomför.

• Få dina varor innan du betalar
• Betala från 50 kr per månad eller 1/24 av det totala beloppet.
• Du behöver aldrig uppge dina kreditdetaljer.
• Alla dina köp samlas på ett konto och en faktura.
• Köp nu – betala i slutet av nästa månad.
• En administrationsavgift på 29 kr, oavsett antalet köp.
• Du kan alltid betala det totala beloppet på en gång.
• Ingen set-up avgift.

För Klarna betalningsvillkor av årlig ränta på 19,5% är den effektiva räntan från 26,99 % vid köp över 10 000 SEK.

Leverans:

När du handlar på Coolkondom.se är det gratis frakt på alla beställningar över 250 kr. Alla beställningar under 250 kr har ett fast fraktpris på 29 kr för leverans av PostNord Varebrev som skickas direkt hem till din adress.

Vi jobbar hårt för att ditt paket ska komma fram så snabbt som möjligt, och leveranstiden ligger på 2-3 dagar. Coolkondom kan inte hållas ansvariga för förseningar skapade av PostNord. Om leveransen är mycket försenad eller inte har nått fram skickar vi ett nytt paket utan extra kostnad. Alla paket har Track And Trace och det är därför möjligt att spåra det om det skulle hända att paket är försenade eller har kommit bort.

Returnering:

Du har alltid 14 dagars returrätt när du handlar hos Coolkondom.se, förutsatt att varorna är obrukade. Detta gäller från den dag då du mottar paketet/varorna. Du kan endast använda dig av returrätten så länge varan är i samma skick och mängd som vid leverans. Om du önskar att använda dig av återkallandet ber vi dig att skicka ett mejl till vår kundservice (mail@coolkondom.se) Kontakta oss med ditt ordernummer samt en beskrivning av produktens problem.

Efter att vi har mottagit ditt mejl kommer vi att behandla frågan och skicka dig efterföljande detaljer som du ska följa. Utgifter för frakt och retur betalar kunden för. Om produkten är skadad eller försämrad på grund av bristfällig förpackning förlorar du ångerrätten. Återbetalningen av dina pengar kommer att ske så fort som möjligt genom överföring till din bank när vi har bekräftat att allt är i sin ordning.

Vid bruk av ångerrätt skickas varorna tillbaka till:

Cool K ApS
Krogsagervej 50
7000 Fredericia
Danmark

Reklamation:

Hos CoolKondom kontrollerar vi alla varor innan de skickas iväg. Om det skulle förekomma fel vid expeditionen ber vi dig att skicka tillbaka varan i samma skick, och vi ber dig dessutom att bifoga ett papper med ditt namn, fakturanummer, konto- och registreringsnummer. Inom 7 dagar efter dess att vi har mottagit din vara får du tillbaka det betalda beloppet som du har gett för varan, inklusive den frakt som du har betalt för att skicka tillbaka varan. Dessutom tillämpar två års garanti under köpslagen.

Man ska reklamera inom rimlig tid, vilket är inom 2 månader efter dess att man har identifierat felen med produkten. Garantin gäller inte om din vara är använd eller skadad med följd av oaktsamhet, våld eller obehörig användning.

Din anmälan till Cool K ApS ska skickas via e-mailen mail@coolkondom.se som kommer att behandla din fråga. Därefter kommer du att få detaljer kring hur du ska skicka produkten i retur.

Persondata:

Inga personliga uppgifter som registreras på Coolkondom.se överförs, säljs eller görs tillgängliga till en tredje part. All information förvaras säkert och är enbart tillgänglig för betroende medarbetare hos Coolkondom.se 

I förbindelse med beställning hos Collkondom.se accepterar du att vi kan kontakta dig gällande behandling av din order. Vi skickar dig enbart erbjudanden och nyheter om du har godkänt detta.