Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Tunna kondomer

Den allra vanligaste anledningen till att man inte använder kondom är att man tycker att det känns som om en del av ”den rätta känslan” försvinner. Idag finns det dock otroligt tunna kondomer som knappt märks eller känns alls. Hos Coolkondom.se tycker vi att det är otroligt viktigt att det finns en kondom för alla. Hos oss hittar du ledande märken, som till exempel Protex, Worlds-Best, RFSU och andra märken som alla har ett brett utbud av tunna kondomer. Hos oss köper du kondomer diskret och till ett mycket bra pris.

Tunna kondomer är favorit

Det finns de som tycker att det är väldigt obekvämt att använda kondom, men detta ska egentligen aldrig behöva vara fallet. Om någon tycker att det är obekvämt, så är sannolikheten stor att personen i fråga helt enkelt använder fel storlek på kondomen eller kanske har provat kondomer som inte riktigt passar på andra sätt. Idag finns det tunna och även ultratunna kondomer som egentligen inte inverkar alls på själva känslan.

0.05 mm i tjocklek har blivit lite av en standard för tunna kondomer. En sådan kondom är ungefär 15% tunnare än en vanlig kondom. Extra tunna kondomer är gjorda för en mer naturlig känsla och det är denna typen av kondom som används mest av heterosexuella par.

Använder man en tjockare kondom så kan man kanske vara mer säker på att den inte spricker, men en del anser att om man har en tjock kondom, så försvinner mycket av hud-mot-hud känslan som man får utan kondom. Det är sant att en tunnare kondom faktiskt spricker lättare, eftersom tunna kondomer tål mindre friktion, vilket då så klart innebär att den spricker lättare om den utsätts för samma friktion som en normaltjock kondom. Vi kan därför inte rekommendera att man använder extra tunna kondomer under torra perioder eller vid analsex.

Tunna kondomer hos Coolkondom

Vi har ett väldigt stort utbud av tunna kondomer eftersom de är så väldigt eftertraktade.  Vi är samtidigt mycket försiktiga med vad vi säljer och vart våra produkter kommer ifrån och hos oss står kunden alltid i fokus.Vi har noga valt ut våra distributörer och de flesta av våra produkter kommer ifrån väl etablerade och kända företag och alla våra kondomer har tillverkats av högsta kvalitet, så det är väldigt ovanligt att även den tunnaste kondomen spricker.

De flesta av våra kondomer är tillverkade av naturlatex, men vi tar så klart hänsyn till dig som är latexallergiker och vi har därför även ett bra utbud av latexfria kondomer. Vi har också silikon- och vattenbaserat glidmedel.

Vilken kondom ska jag välja?

Genom att använda kondom så slipper du oroa dig för att föra vidare eller själv få någon sexuellt överförbar sjukdom. När man använder kondom så är man också till 97% skyddad mot oönskad graviditet. Det är dock viktigt att använda kondomen under hela samlaget.

Det finns ett stort utbud av kondomer som alla är utformade för att uppfylla din och din partners passion eller önskemål. Det finns allt från knottriga kondomer, självlysande kondomer och kondomer som har en bedövande effekt, vilket fördröjer utlösningen och leder till ett längre samlag.

Ett tips är att köpa hem lite olika sorters kondomer och sen är det bara att prova. Ni kommer säkert att hitta en som passar just er perfekt. Eller så kanske ni tycker att det är roligt att byta lite då och då för att det ska bli lite annan känsla och för lite variation. Det är så klart helt upp till dig och din partner.

När det gäller att välja kondom är dock storleken väldigt viktig och det är viktigt att du går in på vår storleksguide för att se vilken storlek som passar, innan du handlar. En för liten kondom kan bli väldigt obekväm och i värsta fall förhindra erektion. En för stor kondom kan lätt glida av och leder då till avbrott och faktiskt även osäker sex.

En tunn kondom är dock perfekt för den som vill ha den naturliga känslan kvar under samlaget, men utan att äventyra den grundläggande säkerheten. Den tunnare kondomen gör att ni fullt ut kan hänge er åt varandra utan att behöva tänka på oönskade graviditeter och könssjukdomar. Vad kan vara sexigare än det!