Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Starka kondomer

Hos Coolkondom är vårt mål att ni helt ska kunna hänge er åt varandra under samlag och inte behöva tänka på säkerhet vad gäller graviditet eller sexuellt överförbara infektioner. Hos oss hittar du ett mycket brett utbud av starka kondomer, eftersom det är väldigt viktigt att man hittar just den kondom som passar en själv. Allt för att det ska bli så njutningsfullt som möjligt.

Hos Coolkondom hittar du ledande märken, som till exempel Protex, Worlds-Best och Durex och köper du dem via vår hemsida så får du dem till ett mycket bra pris.

Varför använda kondom?

Genom att använda kondom så visar du att du är en omtänksam person som tänker på och tar ansvar för både din egen och din partners hälsa. Du slipper även oroa dig för att föra vidare sjukdomar som du kanske inte vet om att du har och du behöver inte heller oroa dig för att själv få någon sjukdom.

När man använder kondom så är man till 97% skyddad mot oönskad graviditet och kondom är det enda preventivmedlet idag som även skyddar mot sexuellt överförbara infektioner. Notera dock att det är viktigt att använda kondomen under hela samlaget.

Se även till att du får rätt storlek på kondomen, så den passar just dig. Använder du en för liten kondom är det risk att den sitter åt för hårt och det kan vara svårt att få full erektion. Sitter den för löst så är det risk för att den inte ger det rätta skyddet. Det finns en storleksguide på vår hemsida som hjälper dig att hitta rätt.

Bortförklaringar till varför man inte använder kondom

Ibland kan man höra olika ursäkter till varför man inte använder kondom under samlag. Det är många som faktiskt vill använda kondom, men av en eller annan anledning blir det bara inte så.

En anledning är att man kanske tror att kondomen bara går sönder, så det är ingen mening att använda den. Hos oss kan du köpa starka kondomer som inte kommer att gå sönder. Se till att du hittar den storlek som passar just dig, så kan du vara helt lugn.

En del tycker att det är pinsamt att ta fram en kondom och att det blir en jobbig paus när man ska trä på den. Tänk på att sex och samlag ska vara roligt och det finns inget som är pinsamt med att använda en kondom. Tvärt om – du ska vara stolt över att du är en så ansvarsfull person och det kommer din partner också att tycka.

Idag finns det otroligt bra kondomer som i stort sett inte känns alls. Så om någon säger att det är så mycket skönare utan, så stämmer inte detta. I detta fall har man helt enkelt provat fel kondom.

Den främsta anledningen till att många inte vill använda kondom är för att de tycker att det är jobbigt att gå till affären eller apoteket och köpa dem. Nyfikna blickar och småleenden gör att det lätt kan bli lite pinsamt. Därför är det så otroligt bra att man lätt kan beställa kondomer via Internet. Vi skickar dina kondomer i ett diskret paket och med en diskret avsändare, så ingen kommer att kunna gissa innehållet.

Varför använda en starkare kondom?

Många väljer en tunnare kondom, eftersom det ger mer känsla av att inte alls ha någon kondom, men det kan även finnas tillfällen då det är bra, eller till och med bättre, med en starkare kondom. Starka kondomer är lika med en tjockare kondom, så risken för att den ska spricka är mindre än med en tunn kondom. En starkare kondom tål också mer friktion och är väldigt bra vid analsex eller om man är väldigt aktiv under samlaget. En tjockare kondom gör också att man tappar lite av känslan, så om man upplever problem med att man får utlösning för tidigt, så kan detta vara ett utmärkt sätt att lösa detta på.

Det finns otroligt många anledningar till varför man bör använda en kondom och faktiskt inte någon vettig anledning alls till varför man inte bör använda en kondom. Säker sex är det sexigaste som finns. Man kan göra det roligt och lekfullt med olika färger eller smak på kondomen om man känner för det. Sex och samlag är mysigt och intimt och att skydda sig betyder att man visar ansvar – inte att något är pinsamt. Se nu bara till att alltid ha kondomer hemma, det är så tråkigt när de tar slut. Köp dina extra starka kondomer från Coolkondom, snabbt och diskret, och sen är det bara att njuta!