Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Självlysande

Letar du efter det där lilla extra för att krydda till kärlekslivet? Vill du prova något annorlunda, men kan inte riktigt komma på vad? Då kan vi tipsa om att prova självlysande kondomer. Dessa kondomer är både roliga och så lyser de även upp tillvaron lite nu när hösten kommer.

Hos Coolkondom.se hittar du många olika typer av kondomer och det många kanske inte vet om är att det faktiskt finns ett utbud av självlysande kondomer idag. Vi förundras inte längre över att kondomer kan vara knottriga eller ha smak, men just att de är självlysande är för många en nyhet. Allt man behöver göra är att hålla dem vid en lampa 30 sekunder innan man sätter på den och sen kan man förundras över sitt självlysande stånd. Det är roligt för båda parter. Självklart håller de självlysande kondomerna precis samma standard som alla andra kondomer som vi har i vårt utbud. De är tillverkade av naturlatex och har glidmedel för lättare penetrering. Vi säljer dem också för ett minst sagt överkomligt pris, så det är väl värt att prova.

Roligt med kondomer

Det ska vara roligt att ha sex och det ska vara roligt att både köpa och att använda självlysande kondomer. Ibland måste vi unna oss något nytt för att hålla gnistan vid liv. Det finns ett brett utbud av olika typer av kondomer och det kan vara bra att prova lite olika för att se vad som verkligen passar dig och din partner. Det finns helt vanliga klassiska kondomer, tunnare kondomer, raka kondomer, kondomer med smak och så vidare. Se till att du har ett litet lager i nattduksbordet.

Varför använda kondom?

Anledningen till att du vill använda en kondom är helt enkelt för att skydda dig mot oönskad graviditet och mot sexuellt överförbara sjukdomar. Det kan även vara mycket bra att använda kondom om du, som väldigt många andra, tycker att du får för tidig utlösning. Kondomen kan göra så att du och din partner kan njuta av varandra längre. En annan anledning till att använda kondom är om det är svårt för kvinnan att bli tillräckligt fuktig. Alla kondomer har glidmedel och det gör det väldigt lätt och smidigt att ha samlag och kvinnan känner att hon kan slappna av mer. Du vill så klart ha en kondom som håller bästa kvalitet och det hittar du här hos Coolkondom.

Passform

Det är väldigt viktigt att du hittar en kondom som passar din penis. Om du har en för liten kondom så kan det kännas väldigt obehagligt och det kan till och med vara svårt att behålla erektionen. Har du en för stor kondom så riskerar den att glida av och det är heller inte bra. De självlysande kondomer som vi har att erbjuda har en bredd på 52mm, en längd på 185mm och en tjocklek på 0,06mm. Du du vill dubbelkolla att denna storlek passar just dig så kan du gå in och titta på vår storleksguide.

Handla hos Coolkondom

Coolkondom vill göra det enkelt och roligt att handla kondomer och att du ska kunna göra det i lugn och ro från ditt hem. Du behöver inte längre ha de där generande mötena i matbutiken när grannfrun står bakom dig med nyfiken blick när du är där för att köpa kondomer. Du förblir helt anonym när du handlar från oss och ditt paket kommer till din dörr i en neutral försändelse. Returadressen kommer också att vara neutral, liksom texten som står vid ditt kontoutdrag. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt och vanligtvis anländer det inom 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder även på kostnaden för leverans om du beställer för mer än 250 kronor. Så nu är det verkligen inget att tveka på. Bered dig på en lysande upplevelse!