Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Räffliga och knottriga

Kondomer med Räffliga och knottriga

Ibland hör man att anledningen till att man inte vill använda en kondom vid samlag är att det är tråkigt och att man inte får samma hud-mot-hud kontakt som man får utan. Det man kanske dock inte tänker på är att en kondom faktiskt kan ge ökad njutning och en helt ny känsla vid samlaget. Som till exempel räffliga och knottriga kondomer. För killen känns det kanske som vanligt, men för tjejen kan det bli en helt ny, härlig upplevelse eftersom hon stimuleras på ett helt nytt sätt. Detta måste bara provas!

 

Hos oss på coolkondom.se kan du köpa både räfflade eller knottriga kondomer på nätet för att prova något annorlunda. Du kommer så klart att få samma goda skydd mot sexuellt överförbara sjukdomar och mot graviditet som med vilken kondom som helst. Skyddet är alltid detsamma oberoende om du köper smaksatta kondomer, knottriga kondomer eller vilken annan design du nu gillar bäst.

 

 

Räffliga och knottriga kondomer

Räffliga och knottriga kondomer är framförallt framtagna för att göra det skönare för kvinnan. De upphöjda knottrorna kan ge kvinnan extra stimulans och göra det riktigt behagligt. Olika kondomer har olika mycket strukturer och vissa tycker att de inte känns alls medan andra tycker de tillför desto mer. Om du har provat en knottrig kondom som inte kändes så mycket behöver det inte gälla alla kondomer generellt. Du kan med fördel prova en annan sort om du vill.

 

En storlek

Våra kondomer som är räffliga och knottriga finns endast i en storlek, men det är den storlek som passar de flesta män. Det är så klart viktigt att kondomen har rätt passform, så om du tycker att den trycker för mycket eller om du känner att den glider av, så är det ingen en bra ide att använda den. Om kondomen är för stor så kan du försöka att dra den över pungen och se hur det känns. Kanske blir det en ny härlig upplevelse även för dig som kille.

 

När det gäller storlek så är det viktigt att hitta den som sitter bra. Det kan du göra med hjälp av vår storleksguide som du hittar på vår hemsida. Du mäter väldigt enkelt hur stor du är och sedan väljer du kondom därefter. Det finns inget värre än en illa sittande kondom och det kan verkligen leda till att man tappar lusten och det är ju inte det man önskar precis. Du behöver bara mäta en gång för att veta vad som passar dig hädanefter. Enkelt!

 

Hitta billiga kondomer hos oss

Hos coolkondom.se hittar du kondomer till ett väldigt bra pris, men vi ser även till att vi har den allra högsta kvalitet på våra kondomer. Vi har några av världens största varumärken, så som ProtexWorlds Best och Durex, men vi pressar ner priserna så att du ska få ett så bra pris som möjligt när du handlar av oss, men samtidigt ska du inte behöva oroa dig över kvaliteten.

 

De bästa kondomerna

Här hos coolkondom.se hittar du de allra bästa kondomerna, så du kommer garanterat att hitta din favorit hos oss. Det finns en mängd olika typer och storlekar att välja mellan, så det är egentligen bara att böjar testa. Kanske tycker du att en bedövande kondom passar er perfekt, eller kanske ni vill uppleva doften av jordgubb tillsammans med sexakten. Kanske är det just räfflade eller knottriga kondomer som gör att sexlivet blir så där underbar och härligt som det bara ska vara.

 

Många tycker väldigt mycket om en tunn kondom eftersom det gör att samlaget känns mer naturligt och man förlorar inte något av den känsel man har utan kondom. Det som är extra bra är att bara för att en kondom är tunn så betyder det inte att den är mindre säker. Kvaliteten och säkerheten är fortfarande på topp.

 

Vilken typ av kondom som man tycker är bäst är så klart helt individuellt. Kanske en kille tycker väldigt mycket om en tunn kondom, medan tjejen bara älskar en räfflad. Våra priser är så låga, så ni kan lugnt prova lite olika sorter för att testa vad som passar er båda bäst.

 

Köp kondomer med Räffliga och knottriga på nätet

När du handlar hos oss på coolkondom.se så får du dina kondomer levererade i en diskret förpackning. Vi värdesätter din anonymitet och därför kommer det att stå en neutral returadress på paketet och en neutral text på ditt kontoutdrag. Detta är så klart bra om du fortfarande bor hemma och inte vill ha din mammas nyfikna blickar över middagsbordet.

 

Coolkondom.se vill göra det enkelt och roligt att köpa kondomer och vi vill att du ska kunna göra det i lugn och ro från ditt eget hem. Vi gör vårt allra bästa för att du ska få ditt paket så fort som möjligt och vanligtvis tar det bara 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder på frakten om du beställer för mer än 250 kronor. Passa på att prova räffliga eller knottriga kondomer!