Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Smak


Här hos coolkondom.se har vi det största urvalet av kondomer med smak. Ge ditt sexliv en extra twist och prova idag. Beställ idag - leverans imorgon. Är du sugen på sex? Kanske är du sugen i dubbel bemärkelse och samtidigt vill prova något nytt. Då kan vi starkt rekommendera att prova kondomer med smak. De inte bara smakar gott, utan ger också en härlig doft så fort man tar ut den ur paketet. Det kanske till och med är så att du inte är direkt förtjust i den gummidoft som helt naturligt finns på kondomer utan smak och då är detta verkligen perfekt för dig.

Erotiskt med kondomer med smak

Smak och lukt är en del av våra fantastiska sinnen som även de är så klart närvarande vid sexakten, så varför inte använda sig av dem för att få än mer njutning? Det är otroligt sexigt och erotiskt med vissa lukter och smaker och kondomer med smak kan göra att det blir ännu mysigare i sovrummet än vad det vanligtvis är. Se bara till att ni väljer en doft som ni båda gillar.

Olika kondomer med smak

Hos Coolkondom.se hittar du det största urvalet av kondomer med smak och du hittar säkert den smak som passar dig och din partner bäst. Banansmak kanske är något av ett naturligt val för många, just på tanke på formen på en banan, men varför inte också prova smakerna kola och körsbär. Självklart finns allas vår favorit jordgubb, men om du söker något lite friskare så finns det även mintsmak. Din partner kanske är galen i choklad? Då är valet enkelt. Men varför inte helt enkelt köpa en av varje smak och prova dig fram. Glöm inte bort apelsin, citron och tuttifrutti. Gott!

Kondomer med smak är säkra

Det ska vara roligt att ha sex och det ska framförallt vara roligt att ha säker sex. Den främsta anledningen till att du vill använda kondom vid samlag kanske helt enkelt är för att skydda dig mot oönskad graviditet och mot sexuellt överförbara sjukdomar. När man tittar på kondomer med smak så kanske man undrar om de verkligen är lika säkra som vanliga kondomer. Svaret på denna frågan är kort och gott JA. Du behöver inte alls tänka på något speciellt när det gäller säkerheten eftersom kondomer med smak skyddar precis lika bra som vilken kondom som helst. Den enda skillnaden är att man har lagt till ett aromämne, så det är inga konstigheter. Aromämnet gör bara så att kondomen kommer att lukta och smaka av det ämne man har tillfört. Det kommer säkert att tillföra extra njutning för er båda.

Storleken

Storleken är viktig. I alla fall när det gäller att välja rätt storlek på kondomen. Hos coolkondom.se så har våra kondomer med smak följande storlek: bredd på 52mm, en längd på 185mm och en tjocklek på 0,06mm. Denna storlek passar de flesta, men om du gärna vill kontrollera att denna storlek passar just dig så kan du gå in och titta på vår storleksguide.

Handla hos Coolkondom

Hos oss på coolkondom.se så är det både enkelt och roligt att handla kondomer till ett mycket bra pris. Det som är extra härligt är att du kan sitta i ditt eget hem och beställa i lugn och ro. Du kan glömma förra veckan då grannen stod bakom dig i kön på bensinstationen med nyfiken blick och ett väldigt menande leende när du gick därifrån med kondomer i innerfickan. Du är hela tiden helt anonym när du handlar hos oss och ditt paket kommer alltid i en neutral försändelse. Returadressen visar inte heller att det är kondomer du har köpt och inte heller texten som står vid ditt kontoutdrag. Vi skickar ditt paket så fort vi bara kan och vanligtvis har du det inom 1-2 arbetsdagar. Vi bjuder även på frakten om du beställer för mer än 250 kronor.