Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Färg

Tycker du att det kanske är lite tråkigt att ha samma sex varje gång och har det blivit lite så att du och din partner har gått in i någon slags rutin när det gäller sex? Det är väldigt lätt hänt. Vi skulle kunna gå så långt att vi säger att det händer nästan alla par någon gång. Det är ingen fara! Det enda du behöver göra är att bryta rutinen. Det finns en mängd olika sätt att göra detta på. Men man kanske inte vill ändra så jättemycket direkt när det gäller att tillföra en frisk fläkt i kärlekslivet. Man kanske också måste tänka på ekonomiska aspekter.

Ett roligt och också väldigt enkelt sätt att gå tillväga på är att använda kondomer med färg. De lyser upp vardagen lite och det kommer sannolikt att ge ett och annat skratt i sänghalmen, vilket inte är fel. Det kanske är precis det ni behöver och det kanske till och med blir så att ni har mer sex än någonsin. Färgade kondomer håller precis samma prestanda och är lika säkra som kondomer utan färg, så du behöver inte oroa dig för detta. Det kan vara bra att känna till.

 

Färgernas hemliga språk

Vissa hävdar att det inte alls finns något samband mellan färg och hur människor känner sig och reagerar, men det finns mängder av bevis på att vi faktiskt uppfattar färger olika och att de framkallar någon sorts reaktion hos oss. Detta gäller då även på kondomer så klart. Vilken färg man väljer att ha på sin kondom är så klart helt upp till var och en. Kanske väljer man färgen man gillar bäst själv eller så kanske man väljer sin partners favoritfärg. Kanske känner man sig het och manlig och tycker att ens penis ser väldigt snygg ut i svart. Om man vill gå efter färgspråket så kommer här lite tips på vad olika färger står för och vad som gäller:

Blå

Blått betyder lycka och är en svalkande färg. Blått ger en känsla av lugn, frid och stillhet. Människor tenderar att bli mer produktiva av blått och man kan fokusera mer. Det är en ärlig och stabil färg. Passar detta kanske er?

Grön

Den gröna färgen står för barmhärtighet, kärlek och empati. Grönt är väldigt lätt för ögat att acceptera och den är lugnande och uppfriskande, symboliserar så klart naturen och därför står den också för harmoni och balans. Mörkare nyanser av grönt symboliserar dock manlighet och förmögenhet.

Gul

Gult är en aktiv, ljus och glad färg som ofta drar uppmärksamhet till sig. Visst blir man glad av gult, eller hur? En persons koncentration stärks av gult och det är en lekfull färg som är väldigt stimulerande. Gult kännetecknar intellektuell aktivitet, inlärning och vishet men också attraktion och intellekt. Låter detta som det skulle passa kanske?

Guld

Guld står egentligen för renhet och vissa anser att det står för själens upplevelse när det gäller allt som varit, historiskt sett. Alla drömmer vi om att vinna guld någon gång, vinnarens färg. Ger du din kille en guldkondom att använda, så kommer han garanterat att bli helnöjd och väldigt stolt. Det är inte alla som får guld i sängen!

Rosa

Dessa vackra nyanser som är en blandning av rött och vitt symboliserar omsorg, medkänsla, omtänksamhet, romantik och kärlek. Rosa står också för hopp och barmhärtighet men också för vänskap och kärlek, vilket är otroligt viktiga byggstenar i ett förhållande.  

Röd

Rött symboliserar en varm energi och lust. Rött påverkar kroppens cirkulation och då också den sexuella energi som man har. Den röda färgen betyder rörelse och spänning och när man ser färgen rött så tenderar ens hjärta att slå lite snabbare. Det är kanske därför den kallas för kärlekens färg. Rött står även för passion och känslor.

Svart

Svart symboliserar ofta makt, auktoritet, styrka och stabilitet. Det är också väldigt erotiskt och tillför mystik. Kanske inte helt fel alls!

 

När man försöker få en inblick i vad olika färger står för och vad de har för betydelse, så beror det så klart på i vilket sammanhang man ser färgen. Kanske är det på ett lands flagga. Kanske tittar man på de politiska partiernas färg och då står de för något helt annat. Det som är viktigt när det gäller val av kondomens färg är att du väljer en färg som passar dig och din partner. Färger spelar ganska stor roll i våra liv, kanske mer än vad många inser, och det är viktigt att man för fram rätt budskap. Eller så kan man testa alla färger som finns på kondomer och se vilken man gillar bäst. Det är ett mycket roligare och sexigare alternativ än att försöka överanalysera. Du beställer färgade kondomer av det kända märket AMOR enkelt och billigt online av oss. Njut av härlig, säker och rolig sex med din partner.