Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Bedövande kondomer

Är du kanske en av väldigt många män som har problem med för tidig utlösning eller kanske i hemlighet längtar efter att kunna ha sex under längre tid än du har idag? Detta är något som väldigt många upplever och tyvärr ingen man precis pratar om. Nu finns det dock en smidig och bra lösning på detta och din partner behöver inte ens veta om det! Nu finns det en bedövande kondom som gör att du kan känna dig säker på att du och din partner kan njuta av varandra under längre tid, vilket så klart är trevligt för båda.

Hur fungerar bedövande kondomer?

Kondomer som har en anestetisk effekt fungerar på det sättet att det har applicerats ett lager av bedövningsmedel inne i själva kondomen och detta bedövar lite grand och hjälper på så sätt mot för tidig utlösning. Vid första anblick kanske tanken kan kännas lite skrämmande eftersom du kanske inte alls vill tro att det kan bli bra att bli bedövad där nere, men detta är ändå något du bör prova. Många tycker denna typen av kondom ger en helt annorlunda känsla och när väl utlösningen kommer så är den mycket kraftigare och skönare än med en vanlig kondom. Bedövande kondomer har blivit alltmer populära eftersom man som man gärna vill imponera på sin partner och detta är ett helt diskret sätt att göra det på!

Finns det några risker?

Bedövningsmedlet som ibland används kallas bensokain och är ett helt ofarligt bedövningsmedel som används i mängder av produkter på marknaden. Som kvinna kommer du inte alls i kontakt med det bedövande medlet eftersom det sitter på insidan på kondomen. Medlet är därför avsett endast för att hjälpa mannen. Bedövningsmedlet fungerar omedelbart när du sätter på kondomen. En del kan tycka att det känns lite konstigt första gången eftersom det kan vara svårt som man att känna om man har riktigt stånd eller inte. För de flesta är dock detta inget problem och man kan istället få lite längre körglädje. Oroa dig inte för mycket, för det är då det kan bli fel. Se till att njuta av stunden istället.

Olika typer av bedövande kondomer

Hos Coolkondom har vi alla möjliga olika typer av kondomer, men när det gäller bedövande kondomer, så har vi fyra olika märken i olika prisklasser.


Blivved servietten är en kondom som gör att du kan ha samlag upp till 2 timmar innan du kommer. Paketen är väldigt liten och därför kan du förvara den i plånboken, precis som vilken kondom som helst. Uthålligheten förbättras med hjälp av ett speciellt örtextrakt som man tillför produkten.


Max Love är en transparent kondom som har ett tunt lager bedövningskräm, vilken kommer att minska känsligheten och du kan hålla igång i upp till 30 minuter längre än vanligt. Du behöver inte alls oroa dig, eftersom bedövningskrämen inte alls minskar blodflödet till penis eller är skadligt för huden. Kondomen är tillverkad av transparent naturgummilatex.


Durex Multi Climax är en kondom som är speciellt utformad för er som vill njuta och uppnå klimax tillsammans. Kondomen har försetts med en olja som gör att både mannen och kvinnan kan njuta längre och därför blir chansen att man kan komma tillsammans mycket större. Säkerhet och trygghet är som alltid mycket viktigt och denna kondom är tillverkad av högsta kvalitet, så att ni båda kan känna er lugna och inte behöver tänka på något annat än varandra.


EXS Delay är en bedövande kondom från engelska märket EXS. Denna kondom har en längd på 18,3 centimeter, så den kommer att passa de flesta längder och storlekar. Det kanske inte alls är så att man har problem med för tidig utlösning, utan man kanske bara vill kunna hålla på lite längre i sängen. Då är detta ett perfekt val. Kondomen produceras i naturlatex och är av mycket hög kvalitet.

Om du funderar på vilken storlek du ska välja på kondomen, så kan du gå till vår storleksguide för att få klarhet i detta.

Varför välja att använda kondom?

Anledningarna till att använda kondom är många. Kondom är det enda preventivmedlet som finns på marknaden idag, som ger ett mycket bra skydd både mot könssjukdomar och oönskad graviditet. Men nu finns det en helt ny anledning till att köpa och använda kondom. Det är inte bara säker sex och skydd mot könssjukdomar som är anledningen till att kondomförsäljningen ökar. Den kondom som säljer mest idag är den som har bedövande effekt. Många män har kommit på att detta är lösningen om man får för tidig utlösning eller om man helt enkelt vill att samlaget ska vara lite längre. Alla vinner!

Köp billiga kondomer online

Tyvärr är det bara att inse – det kan ibland faktiskt vara lite pinsamt att köpa kondomer. Du står där i kön i mataffären eller på apoteket och du känner att hela kön tittar över axeln. Ännu värre blir det om du faktiskt känner någon i kön. Kanske en bekant till dina föräldrar. Hela idén bakom vår webbshop hos Coolkondom är att det inte alls ska behöva kännas pinsamt att skydda sig! Vi vill därför ge alla en chans att tryggt sitta i sitt eget hem och välja kondomer i lugn och ro. Eller varför inte göra det tillsammans med din partner. Vi levererar alltid diskreta paket, så inte ens brevbäraren kommer att ha en aning om vad paketet innehåller när det anländer till din dörr.

Vi håller även mycket bra priser på våra produkter, eftersom vi vet hur viktigt det är att skydda sig och vi vill helt enkelt bespara dig ett besök på apoteket.

Beställ innan kl. 16:00!

Hos Coolkondom är det ditt behov som står i centrum. Vi vet hur viktigt det är att ha kondomer till hands så fort lusten faller på, så att man kan känna sig helt trygg under samlag. Därför ser vi till att skicka dina kondomer så snabbt vi bara kan. Om du beställer innan kl. 16:00 så skickar vi ditt paket samma dag! Detta betyder att ditt paket kommer till din dörr inom en till två dagar. Du kan därför se till att du alltid har kondomer hemma!