Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

Kanske är du äventyrligt lagd och är sugen på att prova lite nya saker i sängkammaren, eller så kanske du helt enkelt tycker om en speciell typ av kondom. Oavsett vilket så har du hittat rätt. Här hos coolkondom.se så har vi ett väldigt brett utbud av kondom typer och till ett mycket bra pris. Vi är väldigt medvetna om att vilken typ av kondom man gillar är helt individuell, så vi har gjort vårt allra bästa för att kunna tillfredsställa alla olika smaker som finns och därför erbjuder vi många olika kondom typer.
 

Vilken kondom passar dig?
Om du inte redan har en favoritkondom, så är det läge att hitta den nu. Vi har väldigt förmånliga priser, så det är bara att prova på. Kanske vill du testa hur det är att använda en bedövande kondom för att få senare utlösning eller kanske du vill att din partner ska prova på hur det känns med en knottrig kondom? Det är så klart viktigt att båda har det så bra och så njutningsfullt som möjligt. För den som vill prova något nytt så har vi även självlysande kondomer. Det kan ju lysa upp lite fint nu i höstmörkret. Det kan också ge ett stänk av humor till själva sexleken, vilket aldrig är fel. Det är ju roligt att ha sex!
 

Kondomer med smak kanske är precis det du alltid har drömt om? Det luktar riktigt gott när man öppnar paketen och man slipper gummilukten som kanske inte alltid är så sexig, speciellt om man är känslig för lukter. Detta är dock inte allt! Vi har även kondomer av latex, kondomer utan glidmedel och många, många fler favoriter. Vi tillhandahåller kondomer från de kändaste varumärkena, så som Worlds Best och RFSU.
 

Garanterat bästa kvaliteten
Oavsett vilken kondom som faller dig i smak, så garanterar vi produkter av allra bästa kvalitet. Vi säljer endast produkter som vi kan gå i god för och detta är otroligt viktigt för oss. Kondomerna är gjorda av starkt latexmaterial, vilket gör det möjligt för dig och din partner att njuta och ni kan känna er helt säkra under samlag.
 

Rätt storlek
Förutom kondomval så är det även viktigt att hitta rätt storlek. Du vill inte att kondomen ska sitta åt för mycket, så att det blir obekvämt, men du vill inte heller att den ska vara för stor och riskera att glida av. Du mäter enkelt med hjälp av vår storleksguide.
 

Snabb och anonym leverans
Vår önskan är att du ska få din leverans så snart som möjligt och därför skickar vi din beställning samma dag om du beställer innan klockan 16:00 på vardagar. Du får då din beställning inom 1-2 dagar. Du behöver inte vara orolig för att någon ska se vad du har beställt eftersom vi är väldigt måna om din anonymitet och skickar alla försändelser i ett neutralt paket med en neutral returadress, så att det är helt säkert från nyfikna blickar. Om du beställer för mer än 250 kronor så bjuder vi på frakten.