Vi ger dig 12 GRATIS kondomer når du handlar hos oss - Lägg i varukorgen här

 

Ditt privatliv har stor betydelse för oss, och just därför kan du med vår diskreta leverans känna dig helt trygg när du handlar hos Coolkondom.se. Nedan kan du läsa mer om vår diskreta leverans och vilka andra anonyma fördelar som vi förser våra kunder med.

Såhär diskret handlar du hos oss.

  • Anonymt firmanamn på kontoutdraget 
  • Diskret inpackning 
  • Neutral avsändaradress

Våra paket skickas med en 100 % neutral och diskret inpackning. Du är den enda som känner till paketets innehåll, då ingen kommer att kunna se vad som finns i paketet. Utöver detta står Coolkondom.se inte heller på paketet. Som avsändarfirma kommer det att stå ”Cool K ApS”

Hur ser mitt paket ut?

Alla våra paket skickas i neutral packning, vilket betyder att ingen annan kommer att kunna tyda vad paketet innehåller. Alla våra beställningar skickas i antingen ett brunt kuvert eller en brun postbox med inlagd faktura som gör ditt paket fullkomligt anonymt. Du kan därför känna dig helt trygg när det kommer till att motta ditt paket utan att tänka på att andra kan se vad som finns i det. Detta är framförallt en stor fördel om du inte själv är hemma för att kunna ta emot paketet eller om du ska hämta det på postkontoret 

Vad står det på mitt paket/kontoutdrag?

På alla våra leveranser är vi tvungna att nämna ”avsändare”, men oroa dig inte då vi anger ett anonymt avsändarnamn. Det är säkert att du kan motta ditt paket utan att någon vet vart det kommer ifrån.

Vår neutrala avsändare är:
Cool K ApS, Krogsagervej 50, 7000 Fredericia.

På ditt kontoutdrag kommer Coolkondom inte att framgå, då det istället står ”Cool K ApS”, vilket det även gör på våra utskick. Allt detta gör vi för att säkra folks privatliv, så att du kan handla tryggt och fullkomligt anonymt.